Testen du selv skal lave

I denne test er fokus at afdække om der er en tekniske forskel på en overskrift som står som h2 og h3. Tanken er, at der skal være to forskellige sider med identisk opbygning, wordress tema og server, så der er så få udsving i forhold til fejlkilder så muligt.

Der skal være noget tekst på hver side (i hvert fald 300 ord), blot så det ligner en artikel. Der skal selvfølgelig også være et billede (WTF!) Det har ikke noget at gøre med testen, men det ser pænt ud.

poker

Test selv – din egen test

Ovenstående overskrift er testens omdrejningspunkt. I dette tilfælde er der tale om en heading 2 overskrift, som i klassisk forstand altid har været en teknisk indikator til SM hvad indholdet er eller var på en given side.

Ud fra denne overskrift burde der fremkomme et resultat, der enten beviser eller afviser påstanden eller formodningen om, at der ikke er noget at komme efter.

Umiddelbart skal foregår testen herefter på følgende måde: De to tekster skal stå nogle dage eller uger, så Det er helt sikkert at siderne bliver indekseret. Dernæst skal man som test bruger gå ind på henholdsvis den ene side og den anden side og bruge en rank tracker – i dette tilfælde vil Fatjoe være ideelt, da den er onsite – altså når du er inde på en given side, så vil du kunne bruge den Chrome Extension, der er tilgængelig i din topbar, så du blot skal vælge søgeord og destination.

Herefter vil der komme et test resultat eller faktisk en direkte score, så man vil kunne afgøre, hvilken side af de to, der faktisk har vundet. Den side, der vinder, burde være den side, hvor overskrifter har størst indvirkning. Hvad så hvis de kommer lige i rap – der er jo en eller anden side, der skal være først? I dette tilfælde vil udsvinget være så marginalt, at man ikke definitivt vil kunne udlede noget.