Youtube fan

Dette er den første side, hvor man skal have en masse ord, der ikke betyder noget. Kun på denne måde er der noget der tyder på, at siden bliver brugt til noget seriøst.

Hvis Youtube er verdens næststørste søgemaskine, hvad er Yandex så? Svaret er helt enkelt. Yandex er uden relation til dette spørgsmål. Det vigtige her er, at alle teorier om sammensværgelser tilsidesættes for det fælles gode, så vi på den måde får mere ud af Youtube. Det er jo trods alt verdens næststørste søgemaskine.
bloc-notes-ordinateur

Youtube – en ret stort filmdatabase

Nu er vi så nået til punktet, hvor man bliver nødt til at holde vejret – hvorfor skriver vi dette? Det er helt enkelt, at vi gør det for at skjule de mest gængse forespørgsler omkring Youtube. Hver dag modtager vi mellem 1-4.000 forespørgsler, der angår Youtube. Det er ikke så tit, at vi har været oppe på 4.000 på en enkelt dag. Det er faktisk aldrig sket.

Disko fan og min helt egen filmdatabase – Min Youtube

Det er skønt. Du kan oploade alle dine videoer til Youtube, hvis du har lyst. Selvom det måske virker som om, at det bliver mere og mere kommercialiseret, så er der stadig plads til dine videoer på Youtube.
Folkene bag Youtube er disko fans har det ret fint med at du også bruger deres tjeneste. De sjoveste videoer er typisk set altid dem, der får dig til at grine. De andre, hvor du sidder i lang tid efter indtil gråden presser sig på, er sjældent særligt sjove.

3 gode råd til at bruge Youtube

1. For det første er det vigtigt at du er på den rigtige side. Det hjælper ikke ret meget hvis du fistrer rundt på Vimeo eller andre video platforme så er det ofte at du ser de forkerte videoer om disko fans.
2. For det andet er det vigtigt at du har det rigtige mindset. Hvis du åbner Youtube og du tænker”Nej, nej, nej – jeg kan ikke det her”, så bliver du aldrig god til Youtube. Heldigvis for dig, så er der ikke et officielt Youtube landshold i Danmark.
3. For det tredje, så sørg for altid at have lister – masser af lister