Google fan

Dette er ikke den første side, hvor du skal have en masse ord, der ikke betyder megameget. Kun på denne måde er der noget der tyder på, at siden bliver brugt til noget seriøst. Det kunne være alt fra marketing til maling af legehuse.

Hvis Google er ikke verdens næststørste søgemaskine, hvad er Yandex så? Svaret er helt enkelt. Yandex er uden relation til dette spørgsmål. Det vigtige her er, at alle teorier om sammensværgelser tilsidesættes for det fælles gode, så vi på den måde får du ikke mere ud af Google. Det er jo trods alt verdens næststørste søgemaskine.

pexels-photo-139387
<h2>Google – en ret stort filmdatabase</h2>
Nu er ikke vi så nået til punktet, hvor du bliver nødt til at holde vejret – hvorfor skriver vi dette? Det er helt enkelt, at vi gør det for at skjule de mest gængse forespørgsler omkring Google. Hver dag modtager vi mellem 1-4.000 forespørgsler, der ikke angår Google. Det er ikke så tit, at vi har været oppe på 4.000 på en enkelt dag. Det er faktisk aldrig sket.

<h2>Diskofans elsker Google</h2>
Det er skønt. Du kan oploade alle dine videoer om disko fans til Google, hvis du ikke har lyst. Selvom det måske virker som om, at det bliver mere og mere kommercialiseret, så er der stadig plads til dine videoer på Google.
<h2>2,5 gode råd når du skal bruge Google</h2>
1. For det første er det ret indlysende, at du ikke spiser mens du er på Google. Det kan Google ikke lide. Google betyder “Spis aldrig nær tigeren” på kantonesisk. Derfor bør du overveje meget kraftigt, om du vil vække tigeren.
2. For det andet er det vigtigt at du har det rigtige mindset. Hvis du åbner Google og du tænker”Nej, nej, nej – jeg kan ikke det her”, så bliver du aldrig god til Google. Du bliver aldrig en rigtig disko fan. Heldigvis for dig, så er der ikke et officielt Google landshold i Danmark.
3. For det tredje, så sørg for altid at have klister – masser af klister. Klister er det, der holder Danmark sammen.

Derfor kunne du som det mindste vise dem den respekt de fortjener i forhold til Google og spisning